Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες για τα cookies
Olimpia Splendid Aquaria Silent 14i Αφυγραντήρας
Τεχνικά Χαρακτηριστικά

    Ικανότητα αφύγρανσης 14 λίτρα /24ωρο στους 32°C και σε 80% RH
    Ικανότητα αφύγρανσης 7.1 λίτρα /24ωρο στους 27°C και σε 60% RH
    Καλύπτει (1) χώρους όγκου μέχρι 165 m3 / επιφανείας μέχρι 65m²
    Αφυγραίνει αποτελεσματικά (2) χώρους μέχρι 125 m³ / επιφάνειες μέχρι 50 m²
    Ιονιστής 5ΚV
    Ρύθμιση σχετικής υγρασίας από 10% έως 80%.
    Παροχή αέρα: 80 m³/h
    Χωρητικότητα αποσπώμενου διάφανου δοχείου: 2 L
    Λειτουργία μεταξύ θερμοκρασιών: 2°C και 35°C
    Τάση λειτουργίας: 230V~50Hz
    Λειτουργία εντός των ορίων τάσης (min - max): 216V - 244V
    Μέση κατανάλωση: 172 W/h στους 27οC και σε 60% RH
    Μέγιστη ισχύς: 220 W στους 32°C και σε 80% RH
    Ονομαστική ισχύς: 250 W
    Μέγιστος θόρυβος λειτουργίας: 36 dB(Α)
    Τύπος ψυκτικού αερίου/ φορτίο: R134a / 110gr
    Βαθμός προστασίας: IP X1
    Διαστάσεις συσκευής Υ x Π x Β (cm): 42 x 30 x 26
    Βάρος συσκευής: 12.8 Κg
    Type 16673
        (1) Η αποτελεσματικότητα εξαρτάται από το επίπεδο υγρασίας και θερμοκρασίας του χώρου
        (2) Αφύγρανση χώρου σε συνθήκες υγιεινής διαβίωσης 50%RH - 55% RH

 
Λιτός & Αθόρυβος

    Ο ΑQUARIA SILENT 14i συνδυάζει αθόρυβη απόδοση και εύκολη λειτουργία σε μικρές διαστάσεις καθώς μεταφέρεται με ευκολία χάρη στο μικρό του βάρος και τα ροδάκια του. Έχει σχεδιαστεί σε λιτές γραμμές από τον Dario Tanfolgio.
    To επίπεδο θορύβου λειτουργίας και η μέση κατανάλωση ενέργειας του ΑQUARIA SILENT 14i σε σχέση με την ικανότητα αφύγρανσης της συσκευής είναι από τα χαμηλότερα της κατηγορίας. Το επίπεδο θορύβου λειτουργίας είναι 36 dB(A) ενώ η μέση κατανάλωση ενέργειας στους 27°C και σε 60%RH δεν ξεπερνά τα 172 W/h.

 
Συνεχής έλεγχος

    Ο αφυγραντήρας ΑQUARIA SILENT 14i έχει πρακτικό μηχανικό χειριστήριο, απλό και εύκολο στη ρύθμιση επιπέδου υγρασίας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Οταν η υγρασία του χώρου πέσει κάτω από την επιλεγμένη ρύθμιση σχετικής υγρασίας η λειτουργία συμπιεστή και ανεμιστήρα σταματά. Κατά την διακοπή λειτουργίας ο αισθητήρας μέτρησης σχετικής υγρασίας παραμένει ενεργοποιημένος. Σε περίπτωση στιγμιαίας αλλαγής της υγρασίας (π.χ. άνοιγμα πόρτας) ενεργοποιείται αρχικά μόνο ο ανεμιστήρας για το έλεγχο μεγαλύτερης ποσότητας αέρα και αν η αλλαγή της υγρασίας δεν είναι μόνιμη σταματά η λειτουργία του ανεμιστήρα. Η λειτουργία αφύγρανσης ενεργοποιείται μόνο όταν η μέτρηση της σχετικής υγρασίας στη είσοδο αέρα της συσκευής ξεπεράσει σταθερά την επιλεγμένη ρύθμιση.

 
Πρακτικές λύσεις

    Τo δοχείο συμπυκνωμάτων έχει χωρητικότητα 2L. Ενδεικτική λυχνία και ηχητική προειδοποίηση σας ενημερώνουν όταν διακόπτεται η λειτουργία επειδή είναι γεμάτο το δοχείο συμπυκνωμάτων.
    Ο AQUARIA SILENT 14i έχει σχεδιαστεί και για λειτουργία συνεχούς αποχέτευσης των συμπυκνωμάτων, εξασφαλίζοντας ανεξάρτητη λειτουργία (συνδέοντας σωλήνα αποχέτευσης που δεν παρέχεται) αποφεύγοντας το άδειασμα του δοχείου.
    Χρησιμοποιεί ανεμιστήρα AC με μεγάλη διάρκεια ζωής σε συνεχή λειτουργία.
    Ο αφυγραντήρας Ο AQUARIA SILENT 14i με τη διακριτή πτυσσόμενη χειρολαβή του και τα ροδάκια του σε συνδυασμό με την αθόρυβη λειτουργία του μεταφέρεται εύκολα για χρήση σε κάθε δωμάτιο στο σπίτι ή στο γραφείο.
    Με κλάση προστασίας IP Χ1 για ασφαλή λειτουργία σε περίπτωση κάθετης πτώσης νερού στη συσκευή AQUARIA SILENT 14i μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για την αφαίρεση της υγρασίας στο μπάνιο και σε εσωτερικούς χώρους με απλωμένα ρούχα.

 
Έξυπνη λειτουργία

    Ο AQUARIA SILENT 14i έχει σύστημα έξυπνης απόψυξης του στοιχείου του εξατμιστή. Η απόψυξη δεν γίνεται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα αλλά μόνο όταν είναι απαραίτητο σύμφωνα με τις μετρήσεις των αισθητήρων. Mε αυτό το τρόπο εξασφαλίζεται αποδοτική λειτουργία στο μεγαλύτερο εύρος θερμοκρασιών (min 2°C - max 35°C) και ιδιαίτερα σε χώρους με χαμηλή θερμοκρασία.Για την λειτουργία του γίνεται χρήση οικολογικού ψυκτικού αερίου R134A για μεγαλύτερη απόδοση σε χαμηλές θερμοκρασίες.
    Μετά από διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος η συσκευή επανέρχεται στην επιλεγμένη λειτουργία πριν την διακοπή. Μετά από κάθε διακοπή λειτουργίας η συσκευή ξεκινά με χρονοκαθυστέρηση 3 λεπτών για αποφυγή βλαβών από υπέρταση.

Olimpia Splendid Aquaria Silent 14i Αφυγραντήρας

  • Κατασκευαστής: Olimpia Splendid
  • Κωδικός Προϊόντος: AQUARIA SILENT 14I
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 - 3 Ημέρες
  • Τιμή web: 199,00€
  • Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
  • Χωρίς ΦΠΑ: 160,48€

Τηλεφωνικές Παραγγελίες 210 2516 702